"Trænger dine medarbejdere til at blive motiveret"

Sundhed på Arbejdspladsen

Jeg tilbyder sundhed på arbejdspladsen

og det vil typisk være vægttab, forbedring af blodtryk eller bare et større velvære blandt medarbejderne.

Der vil blive udarbejdet overkommelige delmål for hver enkelt medarbejder, som vil nøje blive fulgt op på ved hvert besøg i virksomheden. I de tilfælde hvor medarbejderen taber motivationen, vil jeg “sparke” dem i gang igen.

Det er på frivillig basis, og det betyder at medarbejderen selv bestemmer, om de vil være med i arrangementet.

Det vil blive vejet på Tanita Body Composition Analyzer, få taget blodtryk og med efterfølgende kostvejledning ca. 1 gang om måneden og det vil typisk forløbe over et 1/2 år.

Hvis du synes at dine medarbejdere trænger til at blive motiveret til velvære og sundhed, kontakt mig for mere information.

En succes historie:

Jeg startede et projekt Sundhed på Arbejdspladsen i en mellemstor godstransportvirksomhed med 30 ansatte og den historie jeg vil beskrive, drejer sig om en medarbejder, der var overvægtig og som ønskede at tabe sig 10 kg indenfor det næste halve år.

Det var på frivillig basis at medarbejderne skulle deltage og det endte med, at der var 14 ansatte som ville deltage. Det var ikke alle der var overvægtige; der var et par stykker med forhøjet blodtryk og en enkelt medarbejder, der var helt bevidst om sin fysiske tilstand. da hav var ivrig marathonløber.

I løbet af 1/2 år med vejning og vejledning 1 gang om måneden, lykkedes det en medarbejder at tab 11,30 kg, som var hans delmål.

Han nåede at blive vejet 5 gange. De to første måneder gik fint med at tabe i vægt, han tabte ca. 4 kg for hver gang, men så gik det langsommere, hvad der også er helt normalt. Mellem 3. og 4. vejning tabte han kun 1 kg og han var da også ved at miste modet, men med lidt peptalk og kostråd, endte han at gå hjem med den overbevisning at han nok skulle tabe de sidste kilo inden sidste vejning. Den sidste vejning viste at han i alt havde tabt 11,30 kg.