Bøger / Forfatter

Kødfrie dage

Lækre og sunde vegetaropskrifter

Når man vil spise mere vegetarisk/vegansk, er det vigtigt at man får tilført ernæringsstoffer som proteiner, mineraler og vitaminer, der er sundheds- og ernæringsmæssigt vigtige for kroppen, og som man normalt ikke får tilført, hvis man “kun” spiser salater, supper og lignende. Det er derfor vigtigt, at man ved hvilke råvarer som er velegnede at bruge og hvordan de kan tilberedes, så man får en god oplevelse.

Kødfrie dage henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetar/veganermad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende. 

En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning og tips til, hvordan man tilbereder dem.

Kødfrie dage indeholder lette og sunde vegetaropskrifter, som er supernemme at lave, er velsmagende og tilberedt af gode, økologiske råvarer og krydderurter. 

Kødfrie dage kan købes den hos boghandleren, men du kan også købe den af mig ved henvendelse på enten mail: hemmignsen70@mail.dk eller via min facebookside. Bogen koster 170,00 kr. eksklusiv fragt.

Kødfrie hverdage

- Også med fisk

Når man vil spise mere vegetarisk, er det vigtigt at man får tilført proteiner og vitaminer, som sundheds- og ernæringsmæssigt er vigtige for kroppen, og som man normalt ikke får tilført, hvis man bare laver en salat og lign. Det er derfor vigtigt, at man ved hvilke råvarer som er velegnede at bruge og hvordan de kan tilberedes, så man får en god oplevelse.

Kødfrie hverdage indeholder lækre, lette og hurtige madopskrifter til inspiration til kødfrie/løse dage for Pesco-vegetarer, vegetarer, personer med gigt, osteoporose (knogleskørhed) eller diabetes-2. Er også velegnet som slankemad. 

Kødfrie hverdage indeholder opskrifter til inspiration til forretter og hovedretter, beskrivelse af råvarer, deres udseende og indhold af mineraler, vitaminer og andre ernæringsmæssige indholdsstoffer. 

Kødfrie hverdage kan købes hos boghandleren, men kan også købes af mig ved henvendelse på mail: hemmingsen70@mail.dk eller via min facebookside. Den koster 180,00 kr. eksklusiv fragt.

Kødfrie dage/Kødfrie hverdage er bogen for den ernærings og kvalitetsbevidste, som gerne vil udnytte naturens- og selvdyrkede planter/urter til en øget sundhed og velvære på en naturlig måde.

Du kan købe begge bøger for kun 320,00 kr. eksklusiv fragt.

Kødfrie dage/Kødfrie hverdage indeholder beskrivelse af krydderurter og råvarer med billede, latinsk navn og hvordan de bruges i madlavning. Endvidere er der beskrevet hvordan og hvad de forskellige råvarer og krydderurter har været brugt til i gamle dage medicinsk. 

Til sidst skal nævnes at der under hver råvare og krydderurt er beskrevet, hvad de er gavnlig for helbredsmæssigt og hvilke vitaminer og mineraler de indeholder.