Rådgivning i fysisk aktivitet.Jeg vil som din personlige instruktør hjælpe dig, hvis du går og drømmer om at komme i gang med en eller anden form for motion eller fysisk aktivitet, men kan ikke finde ud af, hvad der passer bedst til dig.
 
Har du f.eks. et dårligt knæ eller ryg eller bare mangler motivation, så kan og vil jeg gerne rådgive dig til at finde den bedste løsning for dig.

Jeg vil hjælpe dig med at komme i gang med enhver form for motion eller fysisk aktivitet, som kan være en rask gåtur eller noget som er mere konditionspræget.

Jeg kan personligt tilbyde dig Pilates, Salsa-robics, Ballroom Fitness, da jeg i øjeblikket er instruktør på flere hold Pilates og Salsa-robics.

Pilates tilbyder jeg i Haslev, Nordrup og Ringsted, Salsarobics Nordrup og Ballroom Fitness i Vordingborg og Kastrup, så kontakt mig, hvis du vil har lyst til deltage eller bare prøve.

 

"I kampen mod overvægt og fedme indtager fysisk aktivitet en helt central rolle. Vægttab ved kostændringer kan ret let opnås, hvis blot diæten overholdes. Det er langt vanskeligere at bibeholde vægtreduktionen uden samtidig fysisk aktivitet. En kostomlægning skal derfor altid suppleres med en
plan for øget fysisk aktivitet."Navn: *
Firma:
Telefon:
E-mail: *
Besked: *
*) Feltet skal udfyldes
Ernæringsrådgiver og Kostvejleder Susan Hemmingsen
Ørslev Stationsvej 57
4100 Ringsted
Danmark
Telefon: 61 75 12 75
Email: hemmingsen70@mail.dk
CVR nr: 31730392
Jyske Bank
5041-1266195
Ørslev Stationsvej 57, 4100 Ringsted - Telefon: 61 75 12 75 - E-mail: hemmingsen70@mail.dk
Luk