Ernæringsrådgivning og kostvejledning.
 
Jeg tilbyder personlig ernæringsrådgivning og kostvejledning i forbindelse med vægttab, forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol, PCO og andre livsstilssygdomme.
 
Inden vi mødes, har du lavet en 7-dages kost og motionsoversigt dvs. en komplet plan over, hvad du har spist og drukket, samt hvor meget motion du har lavet. Det hele sender du til mig på mail.
 
Du vil blive vejet på en Tanita - Body Composition Analyzer, som bl.a. måler din fedtprocent, muskelmasse, indre fedt samt din fysiske alder mv. som bruges i kostvejledningen, da vejningen er en god indikator for, hvor der kan sættes ind, sammenholdt med din kost-oversigt.
 

Endvidere vil du få taget dit blodtryk og målt dit kolesteroltal.

 
'Både forhøjet koncentration af kolesterol i blodet og forhøjet blodtryk øger risikoen for at udvikle hjertekarsygdomme, der er blandt de hyppigste dødsårsager i den vestlige verden. Ernæringen spiller en vigtig rolle i forebyggelsen og behandlingen af både forhøjet kolesteroltal og blodtryk.
  
Omlægningen af kosten tager tid, mindst et halvt år - ofte et eller to år.

Begynd med et måltid ad gangen, f.eks. morgenmaden, fordi det er det vigtigste måltid overhovedet.

 
Efter nogle uger, kan man tage fat på at ændre fordelingerne til aftensmaden lidt efter lidt.
I nogle perioder går det lettere med at leve efter de nye principper, i andre sværere, men de gode ting man gør for sig selv,
er aldrig spildt, hvert eneste lille skridt i retning af mere liv, glæde og dynamik omkring ernæringen er et skridt på vej -
og det bliver ikke ødelagt, selv om det i andre livsfaser kan være sværere at spise rimeligt balanceret.'
 
 "Det er bedre at gøre mindre, som du kan blive ved med,
end at gøre mere, som du må opgive, fordi det var for meget"

"Det er de daglige rutiner og vaner, der er afgørende for, hvis fundamentet er sundt, at det er helt fint at skeje ud en gang imellem."
 
 
Ørslev Stationsvej 57, 4100 Ringsted - Telefon: 61 75 12 75 - E-mail: hemmingsen70@mail.dk
Luk