Ernæringsrådgiver i Ringsted:
 
Kostvejleder Susan Hemmingsen kan nu kalde sig Ernæringsrådgiver efter at hun har bestået Ernæringsrådgivereksamen hos Probana i samarbejde med Københavns Universitet.
Hun har indtil nu i sin praksis ydet kostvejledning til overvægtige, eliteidrætsudøvere m. fl., men har nu udvidet til også at kostvejlede og ernæringsrådgive gravide, småbørn og ældre, der har problemer med vægten og/eller andre kostrelaterede livsstilssygdomme, som fx forhøjet blodtryk-  og kolesterol.
 
Susan henviser til, at nyere forskning peger på, at det er vigtigt at gravide ikke tager mere end 10-12 kg på under graviditeten for at undgå, at det ufødte barn bliver overvægtig senere i livet og at overvægtige kvinder, som bliver gravid ikke tager mere en d5-6 kg på.
 
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om rådgivning om kost og vægttab eller en kostplan som er skræddersyet til netop dig, kan du læse mere om Ernæringsrådgiver og kostvejleder Susan Hemmingsen på www.susanhemmingsen.dk eller kontakte Susan på tlf. 61751275 eller på mail: hemmingsen70@mail.dk
 
 
Ørslev Stationsvej 57, 4100 Ringsted - Telefon: 61 75 12 75 - E-mail: hemmingsen70@mail.dk
Luk